Torsdag 13/5 2010 - KristiHimmelfärdsdagen

Denna veckan har Rocky simmat måndag och onsdag för att komma igång igen efter tassoperationen för en månad sedan. Nu vet vi allt om läkningsprocessen på trampdynor - det tar lång tid för läkning och efter läkning är det ömt och svårt att gå på det opererade stället osv.

Rocky är helvild i bassängen - han ger verkligen allt. Han simmar så duktigt och han verkar tycka det är kul. Han skriker och beter sig som om han skulle ta och jaga "trasan" innan han kommer i bassängen, det är knappt vi hinner få på honom sele innan han hoppar i vattnet.

Idag har vi varit och socialiserat oss på Inofficiell hundutställning i Mölndal, närmare bestämt på Mölndals Brukshundsklubb i Sisjön. Det var en hel del hundar på plats och det var tack o lov uppehåll. Jag hade inte sett någonstans att det var utställning så ingen av grabbarna var anmälda, så vi var där som publik.

Efter besöket i Sisjön åkte vi till rasthagen där hundarna kunde springa lösa och göra som de ville en stund. Rocky fick fnatt och sprang och sprang - det är mycket energi i den lilla kroppen som ska ut efter så lång tid med koppelpromenader :-) han var lycklig! Zorro tyckte det var roligast att bli jagad av Rocky så det blev några rundor i hagen.

Senare på eftermiddagen var det dags att åka och hälsa på farmor i Frölunda. Hon skulle bjuda på helgmiddag. Grabbarna fick smaka lite och det var inte så dumt alls. Men de var trötta alla tre med tanke på all aktivitet under dagen.

Nu är vi hemma och de har fått mat & efterrätt så nu är alla nöjda & belåtna och ligger i soffan på rygg i sann whippetställning. Nu är det filmkväll för matte & husse som gäller!

/matte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0