Länge sedan sist - 091028

Nu var det länge sedan denna blogg uppdaterades alls. Det beror på att inget nytt händer egentligen. Det går sin gilla gång - hundpromenader, jobb, hundpromenader, träna osv.

Prinze & Zorro är återställda efter sina skador från det sista LC provet vi var med på, i Norge. Rocky var ok ett tag men gjorde en liten missbedömning avs avstånd häromdagen och slog i bogen igen, så nu är det hälta igen.  För att han ska få utlopp för all sin energi så får han simma i bassäng på djursjukhuset och det fungerar jättebra. Han är så duktig med tanke på att han hatar allt som har med vatten att göra om det inte gäller att dricka det vill säga :-) Men Rocky kämpar på och som belöning får han massage och stretching av en sjukgymnast. Snacka om att det kan vara värt att bada då - när man blir så ompysslad efteråt. 

Nu är det snart dags för SvVK/v utställningen i Sjuntorp. Hoppas att killarna är i form tills dess. Det återstår att se. 

Nu är det allt bra tråkigt när det blivit så mörkt på eftermiddagarna. Nu gäller det att ta på reflexvästar på hundar och en själv så man inte blir påkörd av cyklister och mopedister på gångbanorna. Skogspromenader är ju sådant man får göra på dagtid när det är ljust under denna årstid. 

vi längtar till våren och allt vad det för med sig i roliga aktiviteter! Så det är bara att gilla läget just nu och flyta med, det är ju trots allt bara 2 månader kvar tills det vänder och går mot ljusare tider igen!!!

Ha det gott!
/Matte & grabbarna

 

RSS 2.0