Torsdag, 24/7 Mossa hälsar på

Klara och Mossa kom på torsdagen för att hälsa på oss och samtidigt passa på att köra ett träningslopp för Mossa på LC-banan. Det var jättekul att få se denna lilla dam som vi inte sett sedan hon var riktigt liten bebis.

Här poserar Mossa tillsammans med brorsan Rocky


Här är Prinze tillsammans med en flämtande Mossa - men man kan se att Mossa är lik sin far. Samma färger över ögonen och huvudet.


Mossa vilar efter bus med bröderna och pappa. Liknar pappa även över ryggen... inte så lik storebror vars ränder man ser lite grand till höger....

//Matte

Torsdag 24/7, Husby/Söderköping

Rocky har nu tagit sin LC licens som 15 månaders unghund. Nu ska han anmälas till LC proven som är under hösten dvs till Södras prov i Sjöbo, Stockholm, Västras prov i Falköping samt Norge. Det ska bli spännande och se hur han placerar sig min lilla bebis.

mattes lilla bebis
Rocky spanar febrilt efter ekorren som var på besök i trädgården... vart tog han vägen tro?!

//Matte

Besök hos Torshammarens - Vinga & Sasha


Rocky, Zorro, Prinze, Vinga, Sasha och Lina (Sheltie)


Här har Zorro och Sasha gömt sig och endast bakdelen av Lina syns :-)

Fotograf: Maria Nilhammer - Torshammarens kennel

Tisdag 22 juli

Nu har semestertider börjat för killarna i Knl PriZor's Whippets.
Förra veckan var vi och hälsade på hos lillasyster Vinga och mamma Sasha som flyttat in i Uddevalla. Det var ganska hetsigt eftersom Vinga fortfarande löpte, typ sista dagen - men hon luktade mkt gott enligt alla killarna. Matte passade på att ta lite bilder på oss grabbar när hon fick hjälp av Maria (matte till Vinga och Sasha - Torshammarens) så här följer lite bilder på snyggingar:

Sasha mamma till Zorro och Prinze poserar


Zorro 26 månader


Rocky nästan 15 månader

Tisdag 15 juni

Nu är det nedräkning till mattes semester, det ska bli så skönt med att ha ledigt tillsammans hela flocken dvs sovmorgnar, långa promenader i skogen flera gånger per dag, hälsa på kompisar, vara med Ayla som är lillhusse Mattias vovve. Ayla är en 8 månaders rottweilertjej som är ganska söt men stor...!


Triss i slappande whippar - Pappa Prinze har lyckats smitta av sig av sin sköna stajl... Här är absolut bästa sängen i hela stora huset - mammas och pappas säng är bäst!!!

Det ska bli skönt med minst 5 veckor lång semester med matte och husse... Nästa vecka ska vi besöka LC EM i Söderköping, pappa Prinze är första reserv för hanhundarna och det kan vara bra att vara på plats utifall att. Dessutom så har vi fått löfte av Peller Jeansson att få till licenslopp för Rocky som nu blir 15 månader den 23:e juli. Tyvärr så ska husse stanna hemma så han missar EM (tror inte han är så ledsen för det egentligen :-)) Kanske vi kan få till ett besök hos Balzac när vi ändå är uppe i trakterna och kör eller kanske träffa Mossa och mamma Nemi. Vi får se vad det blir för aktiviteter under semestern. PS matte fyller år nu den 21 juli och då ska vi ha kalas! ... glasstårta det är gott det...

/grabbarna grus

Grattis till lillasyster Mossa

Försökte att gå in på mamma Nemis bloggsida och publicera ett grattis till lilla Mossa som placerade sig så bra i Krägga, som 4:a i junior tikklassen med UK. Jättegrattis till en stilig tjej från oss alla. Hälsar Matte, pappa Prinze, storebror Zorro och helbrorsan Rocky.

RSS 2.0