Söndag 21/2 -2010

Solen skiner från en klarblå himmel men blåsigt och det är -12 grader på utsidan - jättefint väder om man inte är en whippet :-(

Efter några dagars ihållande snöande så håller det upp ett tag innan det tydligen ska till att dra in ett nytt snöoväder över oss till veckan som kommer. Det börjar bli lite tröttsamt med all snö och kyla eftersom man inte kan vara ute längre stunder utan att frysa sönder tassar och öron på de fyrbenta kompisarna.

Vi längtar så efter mildare väder så att vi kan ta långpromenader i skog och mark och få springa lite och sträcka ut. Det funkar ju inte så vidare värst idagsläget. Matte har idag skottat fram en "rundbana" på tomten så att killarna åtminstonde kan komma ut på tomten utan att behöva pölsa igenom meterdjupt snötäcke.

Tur är att vi har hållt på att simma för att hålla konditionen uppe på Rocky och Zorro under denna höst/vinter. Bägge killarna är jätteduktiga på simningen och numera behöver de inte längre ha någon typ av flytväst längre, endast sele räcker då de jobbar på ordentligt.

För tillfället är alla tre killarna i soffläge - dvs liggandes på rygg med benen i vädret och bara myser inomhus, de vet att det är kallt på utsidan och har ingen vidare lust att gå ut oavsett att solen skiner.

/matte

RSS 2.0