Prinze på LC provet i Falköping 080920


Här springer Prinze mot sin halvbror Silver.
I och med detta prov i Falköping så gjorde han sitt sista provlopp. Från och med nästa år så kommer han inte att tävla något mer utan han får nu inta sin favoritsysselsättning hemma - att vara lathund!
Prinze har visat sig vara mkt svår att motivera till träning såsom löpning och cykel vilket gör att han blir svår att hålla i tävlingsform. Eftersom han blir äldre och det krävs mer träning för att hålla igång för att hålla skador borta så blir det mkt svårt att hålla honom i såpass kondition som krävs, därför beslut om pension från tävlingar framöver.

//Matte

Zorro på LC-prov 080920


Här springer Zorro sitt 4:e prov för året samt det sista för säsongen!
Gissa om denna grabb var sugen på att springa?!
Eftersom Zorro haft lite otur under LC-säsongen med operation, hälta osv så blev det inte mer än totalt 4 st prov som han var med på under säsongen 2008. Nu hoppas vi verkligen att han kommer att hålla för nästa säsong istället.

Det som står närmast på tur är utställningen i Växjö nästa helg. Det ska bli spännande och se om han kan upprepa sina framgångar han hade i Tånga Hed under sommaren till denna utställning. Därefter blir det utställning i Sjuntorp den 15 november.

/Matte

Rocky på LC-prov 080920


Rocky på LC-prov i Falköping 2008-09-20

Idag den 23/10 fyller Rocky 18 månader. Han har vuxit till sig och blivit stora grabben.
En riktig kelgris som älskar att sitta i knät och kramas men också att busa så fort tillfälle bjuds med brorsan Zorro.
Om en vecka drygt så bär det iväg till Växjö för uställning i Unghundsklass för Rocky - det ska bli spännande att se om han klarar sig i konkurrensen, det hoppas jag verkligen.

/Matte

Lördag 4 okt -08

Kanelbullens dag är det idag!
Idag har vi promenerat runt Finnsjön i Mölnlycke tillsammans med Cristin och Ayla. Det var en skön promenad på ca 1,2 mil i skönt väder. Vi stannade vid en liten udde där vi åt kanelbulle och festis - riktigt mysigt var det. Ayla älskar att bada så det höll hon på med medans grabbarna i PriZor's käkade lite bullar. Nu är vi trötta och gosiga och har det skönt i soffan :-)

Imorgon ska vi ev åka upp till killarna i Wildboyz och hälsa på, då blir det också en skogspromenad antagligen men det beror helt på vädret - det är ju utlovat storm....:-(

//Matte

RSS 2.0