Måndag 16/2-09

Herregud vad tiden går snabbt!
Såg att det var en månad sedan jag var inne och uppdaterade bloggen senast!

Helgen som var (14-15/2) var underbar. På lördagen var vi ute och vandrade i skogen, fåglarna kvittrade och solen sken som aldrig förr. Det var nästan så att man fick vårkänslor trots att vi är mitt i februari. Det är så skönt att det blir ljusare och ljusare för varje dag.

Igår söndag var vi upp till Uddevalla och hälsade på Maria, Sasha och Vinga. Vi åkte upp till Smedvattnet uppe på fjället och tog en skön tur ute på isen, det var så mycket snö - kändes som vi var mkt mer norröver än vad vi verkligen var. När vi gått runt sjön så stannade vi till vid ett vindskydd där vi tände grillen och grillade korv, bacon och pinnbröd. Jättegott och trevligt. Sasha (Zorros mamma) är nu gravid och har börjat bli lite rundare över magen. Prinze är lika kär i henne trots detta :-) de är så söta de små liven. Tror aldrig jag har sett två hundar vara kära i varann som de här två. De uppvaktar och håller sig nära varandra - så sött! Det ska bli så spännande att se vad som kommer fram från den här omgången valpar.

När vi kom hem till Göteborg igen var det 3 killar som var mycket hungriga och trötta. Efter maten så stupade de alla tre nerbäddade i mattes säng - under täcket och där låg de tills det var dags för kisserundan innan natten. Det tar gott på en när man är ute i naturen och man känner sig så nyttig med all härlig skogsluft som man andats in.

//Matte

RSS 2.0