Ny blogg är skapad och ersätter denna! 2010-07-30

Från och med denna vecka så har jag lagt upp en ny blogg med lite roligare design - var inne och tittade på Åsa Tapanis blogg och blev sugen av en likadan - "Steel with pride" heter det visst :-) och vips så hade jag skapat en ny blogg som är snyggare än den här och lättare att redigera.

Lägg upp följande länk som bookmark redan nu: http://prizors-whippets.blogspot.com/ så ses vi på den bloggen framöver istället.

Ha det så bra!

/Lena

Onsdag 21 juli - 2010

Ja, så har man blivit ett år äldre igen! Inte för att jag känner mig äldre men ändå! Det är mkt varmt i Göteborg trots att inte solen skiner så är det 30 grader ute. Det är så skönt på kvällarna när man kan sitta utomhus och bara njuta av sin trädgård och hundarna ligger på sköna plädar och njuter av kvällssvalkan. Det är livet tycker jag.

Idag så kom Sara, Maja och Elsa på en snabbvisit då de hade vägarna förbi. Det var jättekul tyckte killarna att få tjejbesök. Det verkade även som om Maja och Elsa tyckte det var kul att hälsa på.

Mattias och Cristin kom en stund senare och hade med sig lilla Diezel och gissa om lillkillen tyckte det var roligt med alla whippar på en gång :-) Diezel är en riktig liten tuffing och han har ju drillats av sin "stora" syster Ayla (rottis).

Sedan kom mor och far och de hade med sig sin hund Larry. Nu var det många hundar i huset och alla kommer överens utan minsta morr eller annat trist. Larry verkar tycka det är kul med dessa kompisar. Han e en gammal kille på 10,5 år (blandras - stor som ett hus) men ändå hänger han med de yngre pojkarna.

Daniel, Melvin och Rosie kom och hälsade på farmor - de ville gärna bada i bassängen som jag gjort iordning för dem. Strax därefter kom svärmor - nu är alla samlade och nu kan vi ta en bit mat och ha det gott.

Tack till min man, barn, föräldrar och svärmor för en trevlig födelsedag!

Kramisar

/matte

Tisdag 20 juli -2010

Nu är det äntligen semester!
Detta har matte sett fram emot under hela våren - att få vara ledig och göra ingenting eller i vilket fall så lite som möjligt :-)
Igår måndag var det en mulen 1:a semesterdag här i Göteborg efter att solen strålat som bara den i över 2 veckor innan. Typiskt kan man tycka nu när vi är lediga - men vad gör det, solen behöver inte lysa hela tiden. Men det var varmt i alla fall. Vi var till hagen och spelade lite boll och jagade frisbee - det var skönt att det inte var mer än de 23 grader som var. Idag är det varmare d v s 28 grader i skuggan och då blir det inte så många knop gjorda av vare sig människor eller djur. En riktigt lat dag i skuggan med kortare promenader.

I morgon kommer det besök - matte fyller år - då kommer barn och barnbarn samt mormor & morfar och farmor på besök, det blir skoj tycker killarna. Kanske ska Melvin och Rosie bada i bassängen på altanen - det är kul för dem och skönt när det är varmt. Kanske blir det även bad i bassängen för vovvarna :-)

Ha en fortsatt skön dag!

/Matte och slöa killar

RSS 2.0