Fredag 26 mars 2010

Nu var det verkligen längesedan jag var inne och uppdatarade både bloggen och hemsidan. PGA datorkrasch så har jag inte längre min webeditor kvar...:-( så jag får nöja mig med bloggen tillsvidare.

Äntligen har vårkänslorna börjat ge sig till känna och hundarna kan gå ute utan "kläder" och det är ju underbart! Detta har vi verkligen längtat efter, efter så här lång och strängt ihållande vinter som denna.

Snart börjar tävlingssäsongen för hundarna och i år är det bara Zorro & Rocky som ska tävla på LC-fälten. Prinze är numera pensionerad från tävlingar. Första provet för i år är i Skåne den 10-11/4 dvs det är bara 2 veckor kvar :-). Därefter är det dags för en vända upp till Norge men där är bara Rocky anmäld.

Jag såg att jag fått en fråga om jag visste när LC-träningar kunde tänkas köra igång i Göteborgs-området och jag måste svara att det har jag inte den minsta aning om faktiskt. Min uppmaning är att gå in på respektive Verksamhetsklubbs hemsida för att se efter när de har inplanerade träningar. Gå till PKLC-hemsida och kolla om det finns något där att hitta. Länken: http://www.svvklc.se/

//Lena

RSS 2.0