Ny svensk Champion - S VCH (Svensk ViltspårChampion)

Prinze kan numera titulera sig Svensk viltspårschampion! Underbart roligt eftersom vi har hållit på ett tag med blodspårandet. Prinze var jätteduktigt på det sista provet som behövdes för att bli Champion - det gick snabbt och säkert enligt kommentarer från domaren.

S VCH Adagio Magic Love numera!

//En stolt matte

Fredag 23 november 2007

Nu är det länge sedan matte uppdaterade bloggen - precis som om det inte hänt något den sista tiden! Men det har det. Förra veckan dvs lördagen den 17 november var vi på SvVK/v Utställning i Sjuntorp. Zorro och Ferris skulle ställas ut för att visa så fina de blivit nu när de har fyllt 18 månader.

Ferris ställdes i Unghundsklass av Yvonne B (Torshammarens) och han fick en tredje placering med HP - jättebra! Zorro ställdes i Bruksklass av matte själv. Zorro vann sin klass med en slät 1:a. Tyvärr så höll matte igen lite för mkt när det gällde att springa runt i ringen för att visa vilket otroligt fint steg Zorro har. Nu fick inte domaren se detta vilket troligen ledde till att inget CK utdelades. Nästa gång så går det bättre, vi lär oss hela tiden - Zorro är jätteduktig i ringen!!!

/Matte

RSS 2.0