Söndag 9/5-2010

Nu har vi varit på utställning i Larv som arrangerades av SKK. Det såg inte så lovande ut vädermässigt igår (läs lördag) då regn drog in söderifrån. Men regnet upphörde och idag söndag så höll det sig torrt utan regn och vid 11-12 tiden sprack det upp och solen tittade fram. Det var massor med hundar men också massor, massor av utställningstält precis överallt vart man än gick. Det gick knappt att ta sig fram till slingan där man skulle rasta hundarna. Har aldrig sett så mkt tätt stående tält någonstans :-(

Monica (Kennel MacTools) skulle ställa Rocky om det gick med tanke på tassen. Hon tog med sig honom och skulle värma upp honom men det visade sig att hältan var där och då var det ingen idé att ställa honom alls - TYVÄRR! Han hade kunnat haft en bra chans i öppenklassen annars.

Zorro ställde matte själv i Bruksklassen och det var 2 hundar totalt. Zorro vann klassen med en "slät" etta men eftersom domaren "gödslade" med 2:or, dvs blå band så var detta närmare en bedrift att få en slät ett. Totalt delade han ut 6 CK inom hanhundarna. Bättre var det på tiksidan.

Monica (Kennel McTools) ställde ut sin lilla Kokos i juniorklass som hon vann med CK och därmed gick hon vidare till BT-konkurrensen som hon vann med CERT!!!! Grattis Monica - det är dig väl unt med detta Cert!!

Matte fick hjälpa till att ställa tik i uppfödargrupp och då var det Monicas Kelly som var i "snöret". Lisa Winder, Burnt Sienna vann uppfödargruppen. Grattis!

På vägen hem från Larv så åkte vi in vägen om kompisarna i Härryda, Wildboyz-grabbarna. Vi tog en gemensam runda upp på grusvägen men Rocky haltade såpass att det var till att lugna ner promenaden lite. Trampdynan är läkt men den är ju lite öm då den tjocka huden inte längre finns kvar. Det kommer att ta ett tag till innan tassen återhämtat sig helt så det gäller att ha tålamod.

Nu ligger alla killarna och sover i matte & husses säng - det är bästa stället i hela huset :-)

Natti, Natti!
Nu är vi trötta och ska sova!!

//Matte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0