Söndag 30/5 - 2010 "Mors Dag!"

I helgen har vi - whippetkillarna och matte varit på agilityträning lördag & söndag. Kursen var för Rocky men de övriga fick hänga på och vara sociala med alla andra whippar som var med på träningen. Det var 5 whippar och 1 griffon som tränade agility. Rocky har gjort bra ifrån sig båda dagarna, han verkar tycka det är kul att hoppa hinder och springa genom tunnlar - men det bästa av allt är efter träningen för då springer alla whippar lösa och har kul med varann medans mattarna fikar :-)

Idag söndag var vi till agitlitybanan en 0,5 timme innan alla andra för då hann vi springa av oss i hagen alldeles själva och springa efter frisbee - det är kanonkul tycker Rocky & Zorro. Prinze hade fullt upp med att kolla vart alla tjejer kissat dagen innan :-) Efter dagens träning så släpptes alla vovvar lösa och gissa om de hade kul tillsammans och var trötta efter all träning och bus!

Väl hemma skulle det göras tårta och kaffe för Daniel, Sofia, Melvin & Rosie kom och hälsade på med en blomma till mamma! Vi satt ute på altanen (=premiär) i våra nya möbler och åt tårta. Även farmor var här och hälsade på hon längtar så efter killarna :-) När Daniel med familj hade gått hem så kom "lillhusse" Mattias och lämnade en blomma till mamma men han hade bråttom hem till sin hund Ayla som väntade på honom efter jobbet.

Nu är vi alla ganska trötta efter en aktiv helg - så nu är det "soff-läget" som gäller!

/Matte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0