Lördag 15/5

Igår fredag var vi på whippetpromenad på Hönö. Vi åkte hemifrån strax före 09.00 och var hemma igen strax efter 16.00 - det var en härligt dag tillsammans med andra whippetkompisar med andra ord. Solen sken och det var underbart vackert ute på klipporna där vi gick. Det var totalt 13 st whippar varav 6 grabbar i åldrarna 3 mån till 8 år. Inget grafsande utan bara glada svansar på lika glada hundar. Det var dock en liten whippettjej, Tippie, som luktade väldigt gott och var såååååå intressant så de vuxna grabbarna knappt kunde bärga sig. Efter en vandring bland klippor och ängar så hamnade vi tillslut vid café Hönökakan där vi fikade och vilade en stund.

Gissa om det var tre trötta killar som sedan kom hem. Lite majsvälling i magen och sen stensomndade de i matte- & husses säng - nöjda och belåtna. Även matte gick och lade sig och vilade en timme eller två innan det var dags att börja med middagen :-)

***************************
Idag lördag så regnar det till och från i Göteborg - inte så det stör men det är lite blött tycker killarna. Det är dock ganska behaglig temperatur runt 13-14 grader. Men idag är det mest att ligga och tugga på ben eller bara slappa som gäller. Rocky är lite öm i sin lilla tass idag efter gårdagens många timmar bland klippor och skrevor. Även Prinze är lite öm i bakbenen efter gårdagens klättrande i bergen, men det är bara lite träningsvärk.

Det är så skönt med långledighet - sovmorgnar och att vara tillsammans hela dagarna. Det är mysigt.

/matte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0