Söndag 18/4 2010

Igår lördag var matte & Zorro på whippetpromenad i Gunnebo-området med 24 andra whippar & deras ägare. Det var uppehållsväder men otroligt blåsigt, måste varit stormvindar mellan varven. Efter nästan 3,5 timme tillsammans med andra whippar var det dags att åka hem - gissa om Zorro var trött?! Han sov gott resten av dagen. När matte kom hem var det 2 andra killar som varit hemma med husse som väntade på att få hitta på något med matte också. Eftersom Rocky går i bandage fick det bli en kortare promenad ner till ängen där matte la ut godis som de fick söka upp. Det var lite kul i alla fall.

Idag söndag har matte & Zorro varit på hundaktiveringskurs på Blå Stjärnan. Även idag blåste det en del men inte som igår. Dessutom är det mer sol idag än i går och då lite varmare. Zorro fick testa lite lydnadstricks, kontaktövningar, agility samt utställningsträning. Vi var med ca 1,5 timme och sedan var Zorro trött på alltsammans och då åkte vi hem. Det smakade inte längre med Frolic-godis. Väl hemma så var det 2 andra killar som tyckte det var roligt att matte kom hem och tog ut dem på en promenad. Ner till ängen där man kan rulla sig i gräset och bara ha det gott.

Lite frustrerande är det att ha Rocky i bandage, han vill så mkt men kan så lite just nu. Denna gången verkar han som sagt ha mer ont i tassen än vid förra operationstillfället. Han får dock smärtstillande och antibiotika så något borde hjälpa honom mot det onda. Det ser ut att läka fint när matte kollar tassen vid bandageomläggningen varje dag. Men det är väl snart historia detta också och förhoppningsvis så slipper vi fler tassoperationer inom den närmate framtiden. Det är ett roligare hundliv om man kan gå på alla tassarna.

Nu strax får vi besök och det blir kul, det kommer barn och det älskar Rocky.

//Matte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0