Söndag 13/9-09

Nu har vi varit i Trögstad i Norge och tävlat på LC-prov. Det var en solig och fin höstdag i norge och provfältet var lagom kuperat och ca 800 m långt. Provet var könsdelat vilket innebar att hanarna sprang mot varann och tikarna mot varann. Zorro sprang i lopp 2 i heat 1 och gjorde mkt bra ifrån sig och fick 85 p efter omgång 1 och var därmed bland de 6 bästa hanarna. Prinze sprang i lopp 10 i heat 1 och gjorde även han bra ifrån sig med 78,5 p.
Rocky fick inte springa alls då han haltar lite fortfarande efter lösspring i hagen.

Zorro var med sin 5:e placering endast 0,25 p från att få Cert denna gång. Det delades ut 3 Cert och det gick till hund 1, 3 och 4. Så nära och ändå ingen utdelning. Men han är och nosar uppe i toppen i alla fall :-). Prinze placerade sig på 20:e plats och tappade en hel del poäng i omgång 2. Dessutom så haltade han när han kom av fältet.

Nu har vi alltså 3 halta hundar hemma för tillfället. Rocky sedan tidigare, Prinze från igår och även nu Zorro som verkar fått någon irritation i en klo/nagelband. Så för tillfället ser det inte ut som om någon av killarna ska starta på Västras prov nästa helg i Horn. Vi får se hur det artar sig under veckan som kommer.

//Matte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0