Måndag 16/3 -09

Nu är vi hemkomna efter helgens utställning i Enköpings Ridhus. Arrangör SvVK/Ö.
Vi åkte på resan tillsammans med Kennel McTools tjejerna Kelly och Kokos samt deras matte Monica Jansson. Vi bodde på ett Bed&Brekfast ställe ca 7 min från utställningsplatsen som var otroligt lantligt och fint.

Först ut var Rocky i Unghundsklass. Han vann klassen med CK och gick vidare till BästaHane konkurrensen samt tävlan om BIR/BIM Unghund.

Zorro ställdes i Bruksklass och de var två som tävlade mot varann. Zorro vann klassen med en "slät" 1:a och gick således inte vidare till BästaHane konkurrensen.

Rocky placerade sig på BH-3:e placering - jättebra! Sedan gick han och vann BIR Unghundsklassen vilket då innebar att han skulle upp i "stora" ringen om BIS. Där placerade han sig på BIS-4:e placering!!! Vilket otroligt flyt vi hade på denna utställning som var nära att vi inte ens åkte till - övervägde att inte åka upp pga lite omständigheter som dök upp.

Nästan hemkomna så tog turen tyvärr slut. Matte krockade med en stor rävhane som förstörde kylaren på bilen. Räven satt så fast i grillen på bilen så vi var tvugna att vara tre personer som drog bort detta vackra djur. Det kändes för d--ligt att den stackars räven kördes ihjäl så matte var rejält "darrig" efteråt. Polisen kontaktades men djur mindre än rådjur gör de inget åt, men viltolycka rapporterades. Nu återstår det reparation av bil. Tack och lov blev ingen av oss i som färdades i bilen skadade.

//Matte

Kommentarer
Postat av: Maria och Klara

Vi vill gratulera Rocky till den fina placeringen! Jättekul tycker både vi och mamma Nemi.

Många glada hälsningar från tjejerna i Småland

2009-03-16 @ 20:11:06
URL: http://balzacfamousblue.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0