Söndag 18 januari -09

Då var det dags för lite pudersnö på gatorna i Göteborg igen. Tyvärr är det inget som ligger särskilt länge utan det töar och blir slaskigt istället, men det är kul så länge det varar :-)

Så var denna helg över. Matte var med Melvin (barnbarn) på "Efter-jul-kalas för barn" som anordnades av mattes jobb. Då fick inte hundkillarna vara med. Men när matte kom hem så åkte vi upp till Wildboyzarna i Härryda för promenad i skogen. Där var det minsann mer snö än här hemma! Det var skönt att komma ut och gå i skogen, det blåste mindre där. Sedan fick vi springa lite och busa innan vi gick in och fikade i värmen.

Igår var det en lugn dag hemmavid, det var kallt och blåsigt i vinden så det var inget roligt promenadväder. Vi åkte istället till en hage inte långt hemifrån som låg i lä-läge och där vi fick springa och leka. Det kom en liten JackRussel-tjej dit och hon var jätterolig att leka med.

Nu har det gått 10 dagar sedan matte beslutade att alla i flocken (inte husse) skulle banta ett och annat kilo och det verkar ha gett resultat - faktiskt! Tillsammans har vi (matte, Prinze, Zorro och Rocky) gått ner 2,8 kg. Så nu börjar vi bli välslimmade allesammans :-) allt för att se bra ut på utställningarna som är planerade framöver. Men även för att inte behöva dra runt på onödig vikt när sedan LC-proven börjar.

Ha en fortsatt skön kväll!
/Matte

Kommentarer
Postat av: Maria Hofvander

Hej

Skoj att du tittade in på min blogg. Det blir en Kelpie denna gången, från kennel Busligans.



Ha de bäst.

Maria

2009-01-24 @ 18:46:31
URL: http://mariaswhippar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0