Nyårsdagen 1/1-2009

Gott Nytt År önskar vi alla våra vänner runtom i Sverige!
Då var det äntligen över för denna gång - d v s allt oljud i form av raketer som smällts av från och till under snart 3 veckors tid. På Tolvslaget i natt här i Göteborg var det som värsta kriget - inga nådiga raketer som smällde av likt bomber. Det verkade som folk fått fnatt gällande mängden raketer som skulle skjutas upp på tolvslaget, den ena värre än den andre. Tack och lov så är inte killarna speciellt bekymrade över detta oväsen men inget säger att så är för evigt. Jag hade gärna sett ett förbud mot raketer hos folk i allmänhet då de flesta inte klarar av det ansvar som det egentligen innebär. Helst av allt skulle det vara ordnat så att man fick åka till speciella platser och beskåda fyrverkeriet under ordnade former med folk som är utbildade att sköta om raketer och vad det innebär. På detta sätt hade man sluppit mycket obehag hos både människor och djur.

Men nu är det nytt år och en strålande första dag på januari. Idag var vi upp till wildboyz-gänget och hälsade på. Vi tog en härlig tur i skogen och njöt av det vackra vädret med sol och vintrigt väder :-) Sedan fikade vi i stugvärmen en jättegod anananaspaj med glass - MUMS!

Nu har vi varit hemma en stund och ätit mat (& efterrätt) och killarna ligger och jäser i stora sängen och bara njuter i fulla drag, trötta och goa i hela kroppen.

God fortsättning!
/Matte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0