Måndag 28/12 -09

Äntligen var det nu dags att åka till veterinären och ta bort stygnen i Rockys opererade trampdyna. Det hade läkt sig jättefint så nu får han gå utan bandage. Det blir bra för lilla tassen att få lufta sig lite. Det har tyvärr blivit lite irriterat på vissa ställen där bandaget suttit. Men gissa om han haltar lillkillen. Det är väl ömt som bara den och inte är det bättre av att det är fruset regn/snö utanför dörren som är knöligt till tusen.

Inte lätt att vara utomhus på promenader när det är glashalt ute. Bara färden till veterinären i morse, som jag har 10 minuter hemifrån, höll på att resultera i några avåkningar och då körde jag inte i mer än max 50 km/h. Riktigt läskigt var det.

Igår var husse och matte ute och roade sig med att se på bio - AVATAR. Den var mkt bra och ska avnjutas i 3D. Även idag var det bio på semesterschemat och då "Luftslottet som sprängdes". En annan genre men bra på sitt sätt ;-)

Nu är det snart dags för sista rundan ut med vovvarna innan sängläge och ny dag imorgon. Det är jobbigt att vara ledig med späckat schema!

Passar på att önska våra whippetvänner ett riktigt gott slut på 2009 samt en underbart nytt år 2010!

/matte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0