Fredag 18/12 -09

Nu har det gått 4 dagar sedan Rocky opererade sin framtass. Det har gått förvånansvärt bra, han är pigg och glad och är inte det minsta intresserad av att bita i bandaget så någon tratt har vi inte behövt använda. Rocky är en liten tuffing och det märks knappt att han är relativt nyopererad. Enligt veterinären så togs det bort en förhårdnad inne i trampdynan som troligen kommit till efter att ett främmande föremål suttit där en längre tid. Detta har tyvärr inte upptäckts vare sig med röntgen eller ultraljud efter sedvanliga undesökningar förrän det behövde skäras i tassen. Förhoppningsvis är nu hältan borta och Rocky kan få se fram emot en härlig vinter & vår 2010 med mycket spring :-)

De två andra killarna tar det piano och tycker det är skönt att ligga inne i stugvärmen när det är -10 grader på utsidan. Det blir så otroligt kallt här i Göteborg när det väl blir vinter, det blåser snålblåst och då är det kallt ordentligt. Men nu är det vitt och fint så vi hoppas det får ligga kvar tills över julen.

Det är verkligen nedräkning till julen och vintersolståndet så att vi äntligen går mot ljusare tider. Detta mörker är ju inte uppmuntrande precis.

Nu är det helg och då blir det mys med matte hela helgen! Det ska bli så härligt efter denna jobbiga vecka.

Ha det gott!
/Matte

Kommentarer
Postat av: Klara & Maria

Vi håller tummarna för att Rocky nu blir helt kry och kan njuta av lösspring på fälten.



Njut av ledigheten!

2009-12-19 @ 21:45:31
URL: http://balzacfamousblue.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0