Glad påsk - 11/4-09

Vi önskar alla våra vänner såväl med som utan hundar en riktigt Glad påsk!
Spray Vykort

Solen skiner från en klarblå himmel och det är så skönt att vara ute i skog och mark.
Igår på långfredagen var vi hemma och hälsade på hos Wildboyzgänget. Vi tog en lång härlig promenad i skogen och sedan fick alla springa lösa i hagen och sträcka ut och dricka vatten ur bäcken. Väl hemma hos värdfolket fick småkillarna springa och busa på gräsmattan vid huset, det blev att sparka lite boll med Rocky som aldrig tycks bli trött. När vi kom hem på em så var det dock 3 st ganska trötta killar som lade sig och vilade på altanen i solen där matte hade lagt ut hundsängarna för vädring :-)

Idag på påskafton har vi varit och hälsat på hos mormor och morfar och hunden Larry uppe i Essunga. Larry är en stor svart Shabrador som nog är världens snällaste hund. Vi var ute i skogen och promenerade och det var underbart. Sedan kom vi tillbaka till mormor som lagat till god påskmiddag - det kom väl till pass i hungriga magar :-) Sedan gick vi ut på en längre runda i skogen för att sedan bara ligga och slappa i solen på gräsmattan vid huset när matte, mormor och morfar fikade kaffe och påskbakelse.

Nu har vi kommit hem och vi är allt lite trötta allesammans, det tar på en att vara ute i det sköna vädret. Lite mat i magen och en skön soffa så är läget under kontroll verkar PriZor's killarna tycka.

Ha nu en fortsatt skön påskhelg!
/Matte

Kommentarer
Postat av: Anna Lena och gänget

Glad påsk önskar Balzac-gänget som också solar och njuter i vårvädret!

2009-04-12 @ 18:47:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0