Torsdag 11 september 2008

Nu har det gått 12 dagar sedan Rockys bragd uppe i Vallentuna. Glömde ju att uppdatera bloggen med det fantastiskt roliga att Rocky tog sitt första CERT i Vallentuna på sitt andra LC prov. Lade altl krut på hundarnas hemsida istället. Men Rocky han är så duktig den lille killen. Nu ska han få åka till Norge och springa som enda hund för PriZor's Whippets, de andra två är skadade.

Zorro är halt sedan Vallentuna och Heat 2. Han sträckte sig i vänster bog och han hade nog lite sviter från den ordentliga vurpan han gjorde i Sjöbo veckan innan. Nu får han massage och långa sköna skogspromenader så förhoppningsvis är han ok till sista provet nästa vecka i Falköping.

Prinze skadade sig i förra veckan när killarna var i hagen och lekte, han skrek till och kom haltandes till matte. Han svullnade upp och det såg ut som en tennisboll runt leden på vänster fram. Det är borta nu, men vi tog det säkra före det osäkra att stryka honom från Norgeprovet så att kan vara med till Falköping istället. Dumt om han skulle slå upp skadan i Norge och inte kunna vara med på sista svenska provet.

Så för tillfället är vovvarna i PriZor's gänget lite stukade, det är bara Rocky som det är full fart i som vanligt.

/Matte

Kommentarer
Postat av: Klara

Lycka till Rocky hälsar vi!

Hoppas att Prinze och Zorro snart är i fin form igen. Några bilder på Prinze finns på Nemis blogg nu.



Hälsningar till hela familjen!

Klara, Maria, Nemi & Mossa

2008-09-12 @ 13:16:43
URL: http://balzacfamousblue.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0