Tisdag 23 september - igen

Igår (måndag) så var Zorro inne och opererade sig - han tog bort en liten "kula" som han fått i pannan. Det hela gick bra och veterinären ser ut att ha gjort ett bra jobb när han sydde ihop efteråt. Nu är det "tratt" som gäller under 10 dagar tills dess stygnen ska tas bort. Därefter är det lek och bus som vanligt.

Under hösten, läs oktober/november/december så kommer vi att bevista lite utställningar. Den som ligger närmast i tiden är Växjö internationella utställning. Både Zorro och Rocky är anmälda dit så det ska bli spännande att se om vi kan få till ett CK på Rocky. Det hade smakat gott!

Därefter så är de båda grabbarna anmälda till Svenska Vinthundsklubbens utställning i Sjuntorp den 15/11 - så det blir lite sådana aktiviteter istället för LC. Ska även försöka få till lite rundbaneträningar då träningstiden är förlagd till söndagar under hösten vilket passar mkt bättre än en vardagskväll.

Dessutom ska vi försöka få till något viltspår för småkillarna så de får använda insidan lite och inte bara jaga. Mer om detta kommer allt eftersom.



Fantastisk fin bild av Prinze som Klara fotade i Sjöbo på LC-provet.

//Matte

Kommentarer
Postat av: Klara

Kul att du gillade fotot på Prinze (det var jag som tog det i Sjöbo...).



Mossa & Nemi är riktigt trötta ikväll för de har varit med Marias elever på skoljoggen idag. Mossa ska få gå en kurs i vardagslydnad igen så vi allihopa kommer igång lite mer med "lydnadsträningen" hemma.



Hälsningar till alla från oss i Växjö:

Klara, Maria, Nemi & Mossa

2008-09-26 @ 21:47:16
URL: http://balzacfamousblue.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0