Tisdag 23 september -08

Lördagen den 20 sepember tillbringade vi på Ålleberg i Falköping där årets sista LC prov gick av stapeln. Det var mkt hundar (94 st startande whippar) och härligt väder. LC Västra hade otroligt bra flyt på tävlingen under lördagen och en eloge till piloten som körde jättebra! Allt flöt på och alla bara njöt - helt otroligt bra avslutning på detta LC år!!! Tack för ett välarrangerat roligt prov på en underbar plats som Ålleberg!

Rocky var den som placerade sig allra bäst av PriZor's Whippets, han kom på  22:a plats med 76 poäng - JÄTTEDUKTIG!

Därefter var det Zorro som äntligen fick springa och undan gick det. Han fick en slutplacering på 33:e plats och 75 poäng och det är bra med tanke på att han varit så mkt skadad under året. JÄTTEDUKTIG!

Prinze, som nu efter detta sista höstprov går i pension från LC gjorde också han bra ifrån sig även om han kom långt bak i resultatlistan, 73:e plats med 71 poäng - men det var ju inte sist i alla fall!

Matte och husse har nu beslutat att Prinze inte ska tävla mer då han är svår att konditionsträna - han vill inte och stretar verkligen emot. Det är inte schyst mot honom att tvinga honom till något som han inte vill - men utan konditionsträning i den ålder han är i så bör han inte heller tävla. Det kan bli skador som kanske inte läker osv. Det är bättre att han får göra det som han är bäst på - inta ryggläge i soffan!

//Matte


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0