Tisdag 16 september -08

I helgen som gick var vi upp till Norge närmare bestämt till Trögstad ca 25 mil från Göteborg, på ett Norskt internationellt LC-prov. Det var endast Rocky som startade av PriZor's grabbarna. Prinze ströks från provet då han skadade sig strax efter Vallentuna-provet och Zorro var halt fram tills helgen så han fick inte heller springa. De båda ska dock vara fit-for-fight till Falköping nu till helgen är det tänkt.

Rocky fick springa mot en Hot Isle tjej - Vilda i Heat 1 och tyvärr så trasslade Vilda in sig i snöret till trasan så det blev ett stopp. Bägge hundarna kunde starta igen men ett avbrott är ett avbrott och aldrig till ngn fördel precis. Rocky gjorde ett bra lopp tyckte jag som lekman, men tyvärr blev det ganska låga poäng från domarna - bara 77 p i Heat 1.

I Heat 2 fick Rocky springa mot Torshammarens Bronja, dvs Zorros mamma Sasha. Detta lopp löpte på bra utan missöden och det visade sig i poängsättningen, båda domarna gav honom 85 p i Heat 2. Det blev en 16:e placering för Rocky med totalt 81 p och det var väl ganska bra placering för en rookie som Rocky.

Bättre gick det för halvbrorsan Ferris (Torshammarens Lucifer) dvs Zorros helbror. Han sprang jättebra i Heat 1, där han låg tvåa inför Heat 2. Han behöll denna placering och slutade som 2:a med CERT - Jättegrattis till brorsan!

Zorro var dock inte så nöjd med att inte ha fått springa alls. Han var bara resesällskap till Rocky och det var väl kanske inte det mest uppskattade göromålet när de flesta andra hundar fick lov att springa. Men nu gäller det att komma igång långsamt så att han inte blir halt igen. Nu blir det cykelträning under veckan så han får sträcka på kroppen lite grand innan han släpps efter "trasan" till helgen.

Puss på nosen mina små älskade whippets!
/Matte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0