Söndag 23 november -08

Ett stort grattis till Torshammarskullen med Sasha och Prinze som föräldar som idag blir 2,5 år! Småbebisarna har blivit stora - vad tiden går snabbt. Samma dag så blir Balzackullen med Rocky och hans syskon idag 19 månader och jättegrattis till dessa små barn som är komna av Nemi och Prinze.

Vilken härlig helg det har varit! Underbart krispigt väder och strålande sol från en blå himmel - kan det bli bättre?!
Igår lördag var vi uppe och hälsade på "lillhusse" Mattias och hans rottis-tjej Ayla. Vi var ute på promenad i det vackra vädret runt en sjö som heter Finnsjön. Vi var ute i över 2 timmar och hade det härligt. Efteråt gick vi hem till Mattias för att vila och fika lite. Där finns även 2 katter och några ökenråttor som är jättespännande :-) Gissa om vi alla var trötta efteråt!

Idag söndag har vi varit hos Wildboyzkillarna och hälsat på. Vi var ute i skogen och promenerade i över 2 timmar i det fina vädret, sedan fick bröderna BUS (Zorro, Rocky och Ferris) springa lösa och busa en stund innan de kom in i värmen.

Nu är det kväll och vi har ätit oss mätta och belåtna och ska nu bara ligga och jäsa i soffan en stund innan det är dags att sova för natten.

Förresten, igår vann Ferris ett CK till på utställning i Danmark - i öppenklass denna gång. Jättebra Ferris, grattis till dig och matte!

//En trött matte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0