Söndag 16 november & solen skiner!!!

Nu äntligen har Rocky fått sitt eftertraktade CK på utställning! Det hände igår på SvVK/Västras utställning i Sjuntorp.
Rocky ställdes i Unghundsklass och konkurrerade med 5 andra hanar. Han vann sin klass med CK och gick därmed vidare till konkurrensen i Bästa Hanhundsklassen. Där kom han på 4:e plats (BH4). Han fick även gå upp i konkurrensen om bästa unghund och där blev han BIM - jätteduktigt jobbat lillemannen!!! Nu är han kvalificerad till Svenska Whippetklubbens Trippelpris nästa år!

Zorro ställdes i Bruksklass där de var 5 hanar i konkurrensen. Klassen vanns av Zorros bror Ferris som fick sitt efterlängtade CK han också. Även Ferris är nu kvalificerad till Svenska Whippetklubbens Trippelpris nästa år. Zorro blev 3:a i Bruksklassen och det var väl ganska ok, han blev ju placerad i alla fall.

Vi tävlade även i Avelsklass med Prinze och hans fina avkommor. Vi vann Avelsklassen och fick HP och gick vidare till BIS-finalen. Där blev vi BIS-2:a - och jag är jättelycklig ägare till 3 av dessa 
vackra whippar.

Jag är stolt över Prinzens duktiga avkommor som har meriterat sig till Trippelpris (Zorro, Rocky och Ferris) och Viltspårschampionat (Vinga) - jättekul att det går så bra för dessa barn! Ett stort tack till mina fantastiska uppfödare - Torshammarens och Balzac - som såg till att det blev möjligt  med dessa lyckade kombinationer som Prinze blivit far till!

//En mkt stolt matte

Kommentarer
Postat av: Klara

Grattis Lena! Jag blev jätteglad när jag såg att Rocky blivit BH-4 och dessutom ert resultat i BIS-avel - måste ha varit en härlig dag.



Många hälsningar från

Klara, Maria, Nemi & Mossa

2008-11-17 @ 08:29:29
URL: http://balzacfamousblue.webblogg.se/
Postat av: Anna Lena

Hej hej!

Gissa hur stolta vi är då?!!!

Många många kramar från

uppfödarna på Balzac genom Anna Lena

2008-11-19 @ 15:03:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0