Sammanfattning senaste tiden....

Idag fredagen den 23/5 fyller alltså Zorro, Ferris, Arwen och Vinga 2 år. Det är Prinze första kull och med Torshammarens Bronja (Sasha) Prinzens stora kärlek :-)

Förra helgen, den 17-18 maj var vi upp till Borlänge för att tävla på LC-prov. Resan upp till Borlänge från Örebro var minst sagt snöig och hal. Otroligt att det snöade så långt in i maj månad. Väl framme i Borlänge bodde vi allesammans dvs Sasha, Vinga, Maria, matte, Prinze, Zorro och Rocky på Haga Vandrarhem. Vi fick ett jättefint rum med många sköna sängar att sova i enligt hundarna. Hundarna var jätteduktiga på att bo tillsammans.

Morgonen därpå den 18/5 åkte vi bort till fältet där vi skulle tävla - det var helt snötäckt överallt. Men någon gång ska vara den första när det gäller att tävla i snö-LC-prov.

Som åskådare tyckte jag att både Prinze och Zorro gjorde bra ifrån sig ute på banan, men det tyckte uppenbarligen inte domarna. Zorro fick ok placering (27/52) men Prinze kom på en dumboplacering långt ner i listan (48/52) och det var inte riktigt rättvist faktiskt. Men domaren dömer och det är inte idé att ifrågasätta.

Rocky fick springa och testa banan innan omgång 2 körde igång - och han har verkligen fattat galoppen. Han blir helt galen och ska bara ta "trasan" hela tiden. Han verkar väldigt obekymrad om munkorgen faktiskt, och snabb är han den lilla vesslan. Det ska bli jättekul när han får licens och kan börja tävla.

Hemfärden till Göteborg började vid 18.30 söndagkvällen och då var det soligt och klart väder och all snön hade smält bort. Hemma var vi sent på natten närmare bestämt 00:30 och då var vi trötta allesammans.

Idag har vi som sagt grattat Zorro med pipleksaker och goda tuggben samt god mat, nu verkar alla var mkt nöjda. Det är ju helg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och äntligen lite ledig....

//Matte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0