1:a Maj -08

Nu är vi äntligen lite lediga och vad blir det då? Jo regn och rusk, såååå tyyypiskt! PriZor's whippets tycker inte det är kul att vara ute i regnväder även om det är 14 grader varmt ute. Inte skönt att bli blöt om tassar och huvud.

Nu har det äntligen börjat hända positiva grejer med Zorros tass - den har nu äntligen gått ihop och vätskar inte längre. Det blir dock inget springande på LC-provet i Skåne nu till helgen för hans del. Han får vänta tills vi kommer upp till Borlänge den 18 maj istället. Då ska väl tassen vara helt läkt.

Som sagt, till lördag bär det iväg på prov nr 2 i Sverige men tredje totalt. Kanske Prinze kan springa upp sig lite i resultatlistan till detta provet. De övriga 2 ska också åka med men bara för att vara med som sällskap till de andra. Kanske Rocky kan få springa något testlopp för banan under dagen det hade varit kul för honom.

Nästa vecka så ska Zorro börja cykeltränas lite försiktigt eftersom det nu gått 3 veckor utan egentlig konditionsträning. Korta promenader är inte vad en whippetkille i hans ålder hägrar efter precis. Dessutom får det bli en del lösspring i fåghagen med Rockybus!

Skaffa er en skön dag!
//Matte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0