Lördag 8 mars - Internationella Kvinnodagen

Hej alla!
Nu var det länge sedan en annan var inne och uppdaterade i bloggen. Tiden bara rinner iväg och helt plötsligt har det gått en månad....

I  veckan så började småttingarna hemma på kurs. Rocky på vardagslydnad grund och Zorro på vardagslydnad fortsättning. Bägge två imponerade stort på instruktören som sade att matte måste övat mkt med killarna.
På grundkursen med Rocky är det mkt kontaktövningar som gäller och det var min mening med kursen, eftersom han bara bott hos oss i snart 3 månader. Han är jätteduktig och klarar sina uppgifter jättebra.
Zorro har ju gått valpkurs och lydnadskurs grund samt agility så han kan ju en del. Men det är alltid bra att köra lite lydnad med hundarna så de får använda sitt lilla huvud i mellan åt.

Idag på int.kvinnodagen så tog matte ut sin motorcykel och körde en sväng - säsongspremiär! Det var lite småkallt faktiskt, solen sken men det var bara 6 grader varmt och det är inte många grader i fartvinden då. Men kul var det.

Imorgon söndag ska vi förhoppningsvis få till ett träningstillfälle i Bröndome, om det inte börjar regna vill säga. Förra veckans träning blev inställd pga regn. Om nu vädret håller i sig så ska Rocky få testa om han tycker det är lika roligt att jaga "trasan" som de övriga killarna här hemma.  Så nu håller vi tummarna för bra väder.

//Matte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0