Lördag 9 augusti 2008

Nu har det varit semester i 3 veckor och en vecka återstår. Vad har vi gjort - ja det kan man fundera på!!!

Vi har varit på LC EM i Söderköping där matte jobbade som funktionär på lördagens tävlingar på bana 2. Rocky tog sin LC-licens, Prinze sprang som stödhund i Heat 2 och gjorde det jättebra!

Vi har träffat massor med männsko- och hundkompisar, gjort härliga skogspromenader hemma som borta i andra städer, latat oss i solen på altanen, sprungit och busat i hundhagen, ätit glass, sovit länge, jagat katter osv.... så här kan vi ha det jämt :-)

Idag lördag är det varmt och fuktigt nästan som tropisk värme. Än så länge har vi bara varit ute och gått en härlig morgonpromenad och fått busa på fotbollsplanen och ätit frukost. Snart kommer mattes barnbarn Melvin och Rosie på besök och det är roligt tycker i alla fall Rocky! Sedan bär det iväg för bus och stoj i Mölndal där det finns en stor hage för hundar att springa i - dit ska vi åka. Kanske även en tur i skogen innan dagen är slut - vi får se.

Imorgon söndag ska vi åka upp till grabbarna Wildboyz - kanske tar vi en sväng till fårhagen för bus med lillebrorsan Ferris, vi får se vad vädergudarna bjuder på för väder.

Nu är alla tre killarna anmälda till de 3 återstående svenska LC-proven i höst samt 1 prov i Norge. Så nu ska Rocky få tävla precis som brorsan och pappa. Det ska bli jättekul.

Schemat ser ut som följer: 23-24/8 - Sjöbo, Skåne, 30-31/8 - Vallentuna, Stockholm, 13-14/9 - Östlandet, Norge samt 20-21/9 Falköping. Sedan är det inga fler LC prov under 2008.

//Matte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0