Söndag 13/4-08

Idag söndag åkte vi alla dvs matte, Prinze, Zorro och Rocky iväg för att avlägga viltspårsprov för Zorro och Rocky.

Rocky fick börja och han fattade galoppen ganska snabbt vad han skulle göra. Det gick av bara farten iväg rakt efter blodspåret in i djupa skogen. Efter 19 minuter fick han till slut sin rådjursklöv som belöning för gott arbete. Han var jätteduktig tyckte domaren och matte kunde bara hålla med. Med tanke på att vi endast övat spår med Frolic ute i skogen så var Rocky helt fantastisk, han hade heller ingen aning om vad som väntade efter allt blodspårande i skogen dvs detta med att det faktiskt ligger en färsk rådjursklöv och väntar.

Zorro skulle nu försöka sig på ett öppet spår som lades igår morse. Det gick jättebra och det var ingen som helst tvekan från Zorros sida vad som gällde. Efter 17 minuter så fick han också sin rådjursklöv och gissa om han bar den stolt?! Inga som helst problem med skottprovet - Zorro reagerade knappt och fortsatte söka direkt.

Jättekul helg där Rocky nu fått ett godkänt Anlagsprov samt att Zorro fick 1:a pris i Öppen klass. Vilka duktiga killar matte har.

På vägen hem så körde vi en sväng in om Alingsås och Mariedal, dvs rundbanan. Alla killarna fick efter ett varvs promenad runt banan springa av sig ordentligt. Zorro och Rocky kör sitt eget race utan trasmaskin och kör 2 varv lätt runt banan, men idag var de lite tröttare efteråt - kan det vara spårningen som gjorde sitt tro?!.

Just nu så ligger alla killarna och sover gott i den sköna sägen som matte har brevid sitt skrivbord där datorn finns.

/Matte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0