Onsdag 9 april

Idag på em/kvällen var vi upp till Alingsås och rundbanan i Mariedal för att träna lite trasträning med Rocky.
Först började vi med att promenera runt banan ett varv för att få upp värmen lite grand. Men efter ett varvs tråkig gång (enligt Zorro) så kunde man springa runt banan utan trasmaskin och det är roligt det. Rocky är inte sen att hänga på så småkillarna flög runt banan 2 gånger om och är knappt trötta efteråt. Då var det dags att åter gå ner i varv lite grand och hämta andan. Det är väldigt kul att se killarna när de får sand under tassarna. Det är precis som något i sanden triggar igång något - de blir helt galna och vill bara springa.

Efter en stund kom Wildboyzarna upp till banan. Lena har en trasmaskin som vi skulle köra Rocky med lite grand för att se om han fattar galoppen med att jaga trasan. Rocky är en riktig liten mammegris och tyckte att det var väl roligt att jaga trasan en liten bit, men sen var mamma så långt borta så då var han tvungen att springa tillbaka till mamma igen. Vi körde några gånger med korta sträckor och någon längre sträcka och tillslut så fattade Rocky galoppen att springa efter trasan och att mamma inte försvann för evigt.

Det blev lite bus på banan tillsammans med brorsan Ferris också. De tre bröderna har ganska roligt tillsammans, trots en del morrande och skällande. Rocky är en tuffing och fick sig en liten reva i sitt öra av någon av de andra. Men inget att hänga läpp över, det går över. Nu har alla Prinze-killarna fått ett litet jack i sitt högra öra, inkl pappa Prinze själv. Det är något i släkten s a s :-)

Nu är det dags för sista kvällsturen och alla tre små whipparna ligger så trötta i mammas och pappas säng, nerbäddade under täcket och vill väl troligen inte alls gå ut i den kyliga vårkvällen.

Natti, natti från små trötta whippetkillar!
//Matte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0