Fredag 4 april

Nu har det hänt en del sedan matte bloggade senast - pga underhåll av bloggservern har det inte gått att lägga in nya inlägg förrän nu.

Måndagen den 24 mars föddes lilla Rosie som är lillasyster till mattes barnbarn Melvin. En riktig liten docka så söt och fin.

Förra helgen var det meningen att Rocky skulle få testa på LC för första gången, därför gick färden på söndagen upp till Nossebro. Efter nästan 2 timmars väntan så skulle det äntligen bli av - men så fick vi tji, maskinen gick sönder precis lagom till att Rocky skulle ut på fältet.... så typiskt alltså. Det blev till att åka hem till mormor och morfar för skogspromenad med deras hund Larry.

På vägen hem gjorde vi stopp i Alingsås och åkte upp till rundbanan i Mariedal där alla tre fick springa lösa på banan. Och utan ingen anledning alls så sprang Zorro och Rocky 2 varv runt banan utan trasmaskin och det gick undan kan ni tro. Gissa om de hade roligt. Ferris matte Lena var med och busade med oss på banan, dock utan Ferris. Efteråt var alla PriZor's whippar ganska trötta och ville hem.

Till helgen som kommer så ska vi åka upp till Wildboyzarna och testa släphare på Rocky för att se om intresset att jaga är större än att sitta fot brevid matte.

Småkillarna är jätteduktiga på lydnadsträningarna på torsdagarna, de få mkt beröm av instruktören över att de är så följsamma och lättlärda (men så tränar vi med Frolic som godis :-) )

Det om detta.... nu är det nattedags!

//Matte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0