Söndag 16 september

Nu har vi varit i Norge, Nannestad närmare bestämt och tävlat på Int-LC prov den 15/9-07.
Zorro gjorde sitt första officiella prov efter tagen licens, han och syskonen Ferris och Vinga gjorde lika bra ifrån sig allesammans. Tyvärr så körde de provet på exakt samma fält som i våras och det var inte bra då och inte heller nu. Detta framfördes till funktionärera som anordnade provet och till nästa år ska de försöka ordna annan provplats.

I Heat 1 så var det endast Prinze och Vinga som blev lottade att springa samman med någon vi kände, trots att det var 28 tävlande whippar. Zorro sprang fint mot en av Marie (Pompecas) Erikssons tikar och de gjorde ett snyggt lopp vilket resulterade i 73 poäng för Zorro. Sämre gick det för Prinze som genade lite och tog 63 poäng i Heat 1 och Vinga sprang in 72 poäng mot pappa Prinze.

I Heat 2 blir Prinze och Fracke lottade tillsammans (liknande poäng) samt att Zorro och Ferris lottades tillsammans - helt otroligt att åka upp till Norge och springa mot sina bästa polare - denna gång oxå för Prinze & Fracke vill säga :-). Det slutade enligt följande:
Zorro 14:e plats med 74,5 p, Vinga 15:e plats med 73,25 p, Ferris 16:e plats med 71,75 p, Gizmo 18:e plats med 70,5 p, Prinze 20 plats med 68,25 p samt Fracke på 25:e plats med 65 p. Tack och lov för att det inte blev några "nollningar" denna gång på fältet i Nannestad, så vi (Lena & jag) var väl ganska nöjda ändå när vi åkte hem från Norge samma kväll.

Idag söndag har vi varit hemma och laddat batterierna efter tävlingsdagen. Alla har vi varit lika trötta så det har varit en skön dag i sängen/soffan/sängen osv för oss alla tre (med husse, 4).

/Matte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0