Tisdag 26 juni

Nu har det gått en vecka sedan anteckningar gjordes på denna blogg.

Midsommarhelgen avverkades i lugn och ro. Eftersom det regnade så det var inte speciellt kul att vara utomhus på själva midsommarafton precis. Helgen som följde innehöll dock bättre väder för långa sköna skogspromenader med hundarna.

Prinze parades igår med en söt whippettjej från Yermoloff's - Cindy heter hon. Det gick väl så där, Prinze var pigg och på humör men Cindy stod lite grand på tå och ville kanske inte lika mycket. Vi ska dock försöka imorgon onsdag igen. Vi hoppas på ett gäng med fina whippetbebisar men framförallt några tjejer eftersom Cindys matte vill ha en liten tjej efter Cindy.

Ikväll (tisdag) ska Zorro få springa på rundbanan uppe i Alingsås. Det var ca 3 veckor sedan han testade på detta för första gången, då var han så het på att komma iväg efter trasan att matte inte hann med riktigt. Idag ska vi testa på att starta från öppen bur i alla fall så får vi se hur det går. Tyvärr får inte Prinze springa rundbana då han blir sjuk efteråt - han får coursing thirst klarar inte att behålla vätskan i kroppen, och det tar styggt på en liten whippet så han får vara utan rundbaneträning helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0