Måndag 18 juni

Kära dagbok.....
I helgen var vi (Zorro, Prinze och Ferris)  uppe i Tånga Hed i Vårgårda för att ställa ut Zorro &Ferris på hundställningarna som arrangerades där. Prinze var bara med som "stödhund" :-)

På lördagen var det SvVK/V som var arrangörer. Domaren som dömde var från Spanien och var mkt noggrann (han delade ut många blåa band). Zorro ställdes i juniorklassen och där var det 12 st hanhundar som konkkurerade. Bl a hans egen bror Ferris var med. Konkkurensen slutade med en 2:a plats och CK för Zorro, och en 4:e placering för Ferris.

Jättekul för nu är det svåraste gjort inför Trippelprisjakten. För att erhålla trippelpriset från Whippetklubben så måste man ha följande meriter: minst ett CK eller UK från SvVK ett SKK, ett godkänt anlagsprov för viltspår samt 2 godkända provlopp efter licens i LureCoursing.

På söndagen var det Whippetklubben som stod som arrangörer för utställningen. Återigen ställdes Zorro i juniorklass och här slutade han på 4:e plats med HP av fem hundar, tilläggas ska att lillbrorsan placerade sig på 3:e platsen med HP han också. Jättekul. Det blev en lyckad helg och vädret höll sig i schack hela helgen - tack o lov.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0