Söndag 15 juli

Hej kära dagbok!
Det blir inte så mkt skrivande i dagboken som det var tänkt från början. Tiden den rullar på och veckorna består bara av måndagar och fredagar känns det som. Efter denna vecka som kommer så har matte äntligen semester och det ska bli skönt för oss alla. Då kommer vi att vara ute i skogen på långa promenader flera gånger per dag samt att vi ska ha sovmorgnar - gud så skönt det ska bli med semester!!!!

I helgen som nu börjar ta sig mot sitt slut så har vi varit i Slottskogen och hälsat på alla konstiga djur allt från älgar till järvar, får och annat fyrbent men även flygfän var det gott om i parken. Idag söndag var det nära på att farmors kanin blev middag för Zorro. Pappa tänkte det kunde vara käckt att lille Zorro fick hälsa på farmors kanin så att han inte behövde stå utanför hans burdörr och flåsa hela tiden,, men det var ingen bra idé precis. Lille kaninen lockade fram alla urinstinkter hos Zorro som minsann tänkte äta upp honom med både päls och annat utan mankemang. Nu blev det turligen inte så, mamma kom och lyfte bort liten kanin och stoppade honom långt in i hans bur och Zorro förpassades ut utanför kanins domäner. Det provar vi inte igen :-)

Prinze däremot bryr sig inte om några tama kaniner minsann, han vill bara ta dem som springer utanför huset och gäckar de små jaktglada whipparna i stan.

På återhörande alla glada hund- och männskovänner!
Lena, Prinze & Zorro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0