Söndag 30 december 2007

Idag var vi ute på en riktigt skön långpromenad i Delsjö-terrängen, solen sken och det var massor av människor och hundar i farten. Alla törstade efter solen som för en gång skull sken på oss från en klar blå himmel :-)

Rocky har verkligen anpassat sig till flocken. Han går gärna mellan Prinze och Zorro när vi är ute och promenerar. Han vill ha tryggheten av de vuxna hundarna ser det ut som.

Nu är det näst sista dagen på år 2007 och det smälls nyårsraketer utav bara 17 överallt. Än så länge är det ingen av killarna som är märkbart oroliga för ljudet av raketerna och vi försöker att gå promenader där det inte förekommer ungdomar som ägnar sig åt detta sattyg rent ut sagt. Men det är inte lätt i en stor stad som Göteborg att hitta lugna ställen nu när det är sådan tid på året precis. Det blir att ta bilen till utkanten av staden till skogsområdena dit inga ungar tar sig, där kan man vara ifred i alla fall. Nu låter jag nästan som en gnälltant på 80 - men hundarnas väl och ve är det som gäller.

Snart, mycket snart är detta år över och några månaders lugn infaller innan påsken kommer med nya raketer men det tar vi då.

//Matte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0